ZAKELIJK TEKENEN

EFFICIËNT EN LEUK VERGADEREN!
Onder het motto "geen praatjes, maar plaatjes!" kun je bij Jarig Straatsma van Het Tekenlokaal de nieuwe cursus Zakelijk Tekenen volgen. In deze cursus ga je stapsgewijs leren hoe je met simpele tekeningen en symbolen snel informatie terugbrengt tot de kern. Zo kun je bijvoorbeeld notulen van een vergadering op een mooie manier presenteren. Of je bedrijfspresentatie omlijsten met illustraties. En het wordt er een stuk vrolijker van! Het is een zeer effectieve manier van communiceren en op deze manier kun je beter de besproken stof onthouden. Je gaat zelf heel veel oefenen tijdens de cursus. Je zult zien dat je in no-time heel erg creatief wordt en dingen zelf uit gaat proberen!

Waarom tekenen?
Tekenen wordt vaak als iets artistieks gezien. Iets voor in een atelier. Niet in een vergadering of zakelijke bijeenkomst. Dat is dus een misvatting. Tekeningen kunnen namelijk ook zeer functioneel zijn. 

Een paar redenen waarom tekeningen zo waardevol zijn binnenje bedrijf:

  • Beelden blijven vaak beter hangen (65% van de gegeven informatie) dan tekst (10%)
  • Mensen zijn meer beelddenkers dan dat we denken in tekst.
  • Het verwerken van beeld kost ons veel minder moeite dan tekst. We gebruiken beeld al duizenden jaren om met elkaar te communiceren.
  • Creativiteit verbetert je humeur.
  • Creativiteit is beter voor je bloeddruk, ademhaling en hartslag
  • Met beeld maak je complexe gedachtengangen, ideeën en concepten helderder

Iedereen kan tekenen! Jij ook! Je hoeft echt geen tekenwonder te zijn! Iedereen kan het leren. Je krijgt de vaardigheden en tools om je ideeën en plannen visueel over te brengen en de kennis van visuele en storytellingtechnieken. De tekeningen je maakt zijn er voor om hele stukken tekst te vervangen. Dus ze zijn heel erg eenvoudig, zonder al te veel detail. En je weet het: Eén plaatje zegt meer dan 1000 woorden! Je krijgt heel veel tips om je tekeningen en symbolen duidelijk te maken. Na het afronden wil je niet anders meer!

Creatief vergaderen? Tot de kern komen in brainstormsessies? Echt resultaat boeken tijdens trainingen? Na deze cursus Zakelijk Tekenen boordevol informatie, voorbeelden en inspiratie ga je vol energie naar je volgende meeting! En wil je alles heel graag in praktijk brengen!

 

© 2020 - 2024 Het Tekenlokaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel