Workshop portret in potlood, grafiet of houtskool

Workshop portret in potlood, grafiet of houtskool

Potlood, grafiet en vooral houtskool is een ontzettend mooi stuk tekengereedschap om mooie, rijke tekeningen mee te maken. Het is er in verschillende vormen met elk unieke eigenschappen.

Graag laat ik je kennismaken met dit fantastische materiaal en leer ik je alle basistechnieken om een mooi portret te maken. Na de kennismaking ga je zelf aan de slag onder professionele begeleiding.

De workshop wordt gegeven bij Silleke in Drachten op zondag 27 maart van 1030-1700 uur. Als je meedoet met de workshop kun je dus een eigen foto van te voren insturen en deze natekenen. We zorgen er met een mooie techniek voor dat het portret zo goed mogelijk lijkt. Iedereen kan het!

Je hoeft, behalve de foto, verder niets mee te nemen! Alles staat voor je klaar: koffie, thee, koekjes en al het tekenmateriaal. Na afloop krijg je tekenmateriaal mee naar huis.

Meedoen? Geef je op!

  • Workshop portret in potlood, grafiet en houtskool
    Workshop portret in potlood, grafiet en houtskool

    Potlood, grafiet en vooral houtskool is een ontzettend mooi stuk tekengereedschap om mooie, rijke tekeningen mee te maken. Het is er in verschillende vormen met elk unieke eigenschappen.

    Graag laat ik je kennismaken met dit…

    € 89,00
© 2020 - 2022 Het Tekenlokaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel