Buitenworkshop landschapschilderen

 

 

Zondag 29 augustus: schilderworkshop in de buitenlucht in Kollum

Zondag 29 augustus organiseert Silleke in samenwerking met het Tekenlokaal een bijzondere schilderworkshop. We gaan het landschap en/of bloemen schilderen bij Bloemenparadyske in Kollum. 

Onder begeleiding van een ervaren kunstschilder leer je zijn manier van schilderen. Compositie, de opbouw van het schilderij, de transparante dunne onderlaag tot de uitwerking van het doek. Ook materiaalkeuze, gevoel, durf en kleuren mengen zijn belangrijke onderdelen van de workshop. De workshop is geschikt voor beginners er gevorderden. En denk niet dat je het niet kunt! Echt iedereen kan schilderen!

Op deze werkelijk prachtige locatie midden in het Friese landschap vind je voldoende inspiratie aan landschappen en de bloemen op het veld staan in bloei! 

Bovendien is er het jaarlijkse Brummelsfestival, dus er is voldoende te beleven! Er is ontzettend veel te zien en waarschijnlijk krijg je zelf ook het nodige bekijks. 

We beginnen om 09.30 uur en eindigen rond 14.00 uur. Daarna heb je nog genoeg tijd om van het festival te genieten. Je krijgt een voucher van 10 euro voor eten en drinken (zit bij de prijs in).

Prijs per persoon: 75,00. Er zijn tien plekken beschikbaar, dus vol is vol!

Geef je hieronder op en doe mee!

 

  • Buitenworkshop landschapschilderen Kollum
    Buitenworkshop landschapschilderen Kollum

    Zondag 29 augustus: schilderworkshop in de buitenlucht in Kollum

    Zondag 29 augustus organiseert Silleke in samenwerking met het Tekenlokaal een bijzondere schilderworkshop. We gaan het landschap en/of bloemen schilderen bij…

    € 75,00
© 2020 - 2024 Het Tekenlokaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel