Cursuskosten

 Het lesmateriaal in deze thuiscursus tekenen bestaat uit een interactieve pdf-dokument (dus aanklikbaar!) die bestaat uit vier delen, met heldere uitleg, vol met foto’s, illustraties en links naar duidelijke YouTubefilmpjes. Alle oefeningen doe ik voor in begeleidende filmpjes. Je kunt alles dus gewoon op je computer, tablet of telefoon bekijken en aanklikken, zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Verder krijg je gratis toegang tot mijn Instagram-account. Daar kun je mede-cursisten ontmoeten, kun je advies en feedback vragen, je tekening laten beoordelen en zal ik regelmatig nieuwe tips en filmpjes plaatsen. Ook zal ik enkele tekenopdrachten voordoen, zodat je kunt kijken waar je moet beginnen. Belangrijk om te weten is dat je gedurende zeven weken eenmaal per week uiterlijk de dinsdags je tekening digitaal in kunt leveren, die ik dan een dag later kan beoordelen en desgewenst aanwijzingen erbij kan zetten. Zo hou je jezelf mooi scherp en heb je ook een "stok achter de deur"!

Je krijgt naast tekenpapier en carbonpapier (wat je daarmee kunt leg ik je in de lessen uit) ook houtskool, doezelaars in een set van 6 stuks, white coal (een soort witte houtskool), een gumpotlood en een houtskoolpotlood thuisgestuurd. Dus je kunt meteen aan de slag! Wat je verder nog kunt gebruiken is een keukenrol, wattenstaafjes, gewoon tekenpapier, kwasten en je vingers.

Wil je ook echt leren tekenen? Meld je dan aan voor deze unieke thuiscursus. Er zijn geen inschrijfkosten en het materiaal krijg je ook kosteloos thuisgestuurd. Het tekenmateriaal en het digitale cursusboek sturen we binnen 6 werkdagen na betaling naar je toe. Voor de fysieke lessen hebben we al het te gebruiken materiaal voor je klaarliggen om te gebruiken.

© 2020 - 2021 Het Tekenlokaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel